Beykoz Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Vizyon: İçgörü sahibi, bireysel özelliklerinin, yetenek ve ihtiyaçlarının farkında, özgüvene sahip, yaşam becerilerinde yeterli, toplum hayatına uyumlu bireylerin meydana getirdiği sağlıklı bir toplumun oluşumuna destek olmak.

Misyon: Beykoz Rehberlik ve Araştırma Merkezi Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün 16/09/2002 tarih ve 3825 sayılı Bakanlık Oluru ile açılmıştır.

Başarılar:

Saatler: 08.00 - 17.00
Isınma: DOGALGAZ
Yabancı Dil:
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0
Okulun Sınav Başarı Durumu: 0
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 0
Sportif Etkinlikler: 0
Bilimsel Etkinlikler: 0
Proje Çalışmaları: 0
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 0

WEB - https://beykozram.meb.k12.tr